Vi har mange års erfaring med alle typer fasade oppdrag

Forvandle hjemmet ditt med en ny fasade

Vi er kjent for vårt fokus på detaljer og vår evne til å skape flotte, holdbare fasader som virkelig fremhever din eiendom. La oss gi bygningen din en attraktiv og frisk look.

Fasadeoppussing

Vi fornyer fasadens utseende, noe som kan gi bygningen en estetisk og verdimessig løft. Fra valg av farger og materialer til håndverksmessig utførelse, er vi opptatt av detaljene.

Fasadeisolering

Vi forbedrer bygningens energieffektivitet gjennom profesjonell isolasjon av fasaden. Dette kan redusere energikostnadene og øke komforten innendørs. Ta kontakt for en gratis befaring.

Fasadebehandling

Vi tilbyr en rekke behandlingsmetoder for å beskytte og forlenge levetiden til fasaden, inkludert impregnering, maling og mye mer. Ta kontakt for tilbud.

Impregnering

Dette er en viktig prosedyre for å bevare bygningens utseende. Den skaper en usynlig, vannavvisende barriere som beskytter mot vær, algevekst og andre ytre påvirkninger.

Flisarbeid

Vi tilbyr spesialiserte tjenester innen mur og flisarbeid for å legge til unike estetiske detaljer på fasaden. Her er mulighetene mange, og sortimentet stort.

Fasaderehabilitering

For eldre bygninger tilbyr vi full rehabilitering av fasader for å gjenopprette og forbedre deres sjarm, samtidig som vi oppgraderer til moderne standarder for isolasjon og holdbarhet.

Pussesystem

Dette er en allsidig fasadebehandlingsmetode, som gir robusthet og værbestandighet, samtidig som den estetiske verdien av bygningen opprettholdes.

Teglforblending

En estetisk tiltalende og varig løsning, teglforblending gir bygningens fasade et tidløst uttrykk, og krever minimalt med vedlikehold over tid.

Vi er en sertifisert bedrift med fagfolk som sørger for at du alltid blir 100% fornøyd

Gratis befaring
Uforpliktende tilbud

Vi kommer på en uforpliktende befaring og utarbeider et tilbud

01
Konsultasjon

Etter avtaleinngåelse lager vi en detaljert plan med tidsrammer

02
Planlegging

Når alt er planlagt og godkjent, starter vi arbeidet etter avtale

03
Utførelse

Klar for å ta fått på ditt neste prosjekt?

Bli kontaktet

Vår kompetanse skaper trygghet for deg

Fasadeoppussing

Vi revitaliserer og fornyer fasadens utseende, noe som kan gi bygningen en estetisk og verdimessig løft. Fra valg av farger og materialer til håndverksmessig utførelse, er vi opptatt av detaljene.

Fasadeisolering

Vi forbedrer bygningens energieffektivitet gjennom profesjonell isolasjon av fasaden. Dette kan redusere energikostnadene og øke komforten innendørs.

Fasadebehandling

Vi tilbyr en rekke behandlingsmetoder for å beskytte og forlenge levetiden til fasaden, inkludert impregnering, maling, og mer.

Fasadevask

Vi tilbyr profesjonell fasadevask for å holde bygningens utseende rent og tiltalende. Dette inkluderer fjerning av skitt, mose, alger og andre urenheter.

Flisarbeid

Vi tilbyr spesialiserte tjenester innen mur og flisarbeid for å legge til unike estetiske detaljer på fasaden.

Fasaderehabilitering

For eldre bygninger tilbyr vi full rehabilitering av fasader for å gjenopprette og forbedre deres opprinnelige sjarm, samtidig som vi oppgraderer til moderne standarder for isolasjon og holdbarhet.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter