Slik fungerer vår prosess,
fra start til slutt

Befaring

Vi kommer på en uforpliktende befaring

Den første fasen av prosessen starter med en befaring. Dette innebærer at en av våre erfarne prosjektledere kommer til ditt hjem for å vurdere rommet og diskutere dine ideer og behov. Dette hjelper oss å få en forståelse av prosjektets omfang og utarbeide en initial prosjektplan.

Tegnetime

Du kommer inn på en gratis tegnetime

Etter befaringen arrangeres en tegnetime der våre designere lager en 3D-modell av ditt nye bad basert på dine preferanser og rommets spesifikasjoner. Denne modellen gir deg en realistisk visualisering av hvordan det ferdige badet vil se ut og gir deg muligheten til å justere designet før byggingen starter.

Byggefase

Vi setter i gang arbeidet basert på tegningene

Når du er fornøyd med designet, går vi over til byggefasen. Vårt team av erfarne håndverkere vil jobbe effektivt og profesjonelt for å transformere designet til virkelighet. Vi holder deg oppdatert gjennom hele prosessen og sørger for at arbeidet blir utført i henhold til tidsplanen.

Sluttresultat

Sluttbefaring og sluttkontroll

Etter at byggearbeidet er fullført, vil vi gjøre en grundig kvalitetskontroll for å sikre at alt er som det skal være. Deretter presenteres det ferdige badet for deg. Dette er punktet hvor du endelig kan nyte ditt nye, skreddersydde bad, realisert akkurat som du forestilte deg på tegnetime.

Punktlig, oversiktlig og til
en fast pris

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter