Trender innenfor baderomsrenovering

Når det gjelder baderomsrenoveringer, er 2023 et år med både tilbakevendende klassikere og fremadstormende nyskapninger. Her er noen av de hotteste trendene vi ser i år:

1. Naturmaterialer: Det er en økende trend å inkorporere naturlige elementer i baderomsdesign. Fra steinfliser til trebenker, skaper disse elementene et organisk og jordnært uttrykk, samtidig som de tilfører et luksuriøst preg.

2. Smarte bad: Teknologien har inntatt badet, og smarte funksjoner som berøringsfrie kraner, dusjer med justerbar vannstrøm og temperatur, samt speil med innebygd belysning og avfuktingsfunksjoner blir stadig mer populære.

3. Frittstående badekar: Dette tidløse elementet har gjort en stor comeback. Frittstående badekar er både et stilig fokuspunkt og et sted for velvære og avslapping.

4. Mørke farger: Mens lyse og hvite bad har dominert de siste årene, beveger vi oss nå mot mørkere fargetoner. Sorte og mørkegrå fliser, skap og inventar gir et elegant og moderne uttrykk.

5. Miljøvennlige løsninger: Bærekraftighet er en trend som strekker seg utover estetikk. Fra vannbesparende dusjhoder og toaletter, til bruk av bærekraftige materialer, er miljøvennlige valg blitt en viktig del av baderomsdesign.

Disse trendene viser at 2023 er året hvor baderomsdesign kombinerer skjønnhet, funksjonalitet og bærekraftighet på nye og spennende måter. Enten du planlegger en totalrenovering eller bare ønsker å friske opp badet ditt med noen moderne elementer, er det nå mange spennende muligheter å velge mellom.

Klar for å ta fått på ditt neste prosjekt?

Bli kontaktet